Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Treska s pomerančovou šťávou

Mikeš
1hlas
Hodnotit

55min

20min příprava

35min vaření

313 kJ

energetická hodnota na 100g

300 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:0g tuky3g sacharidy13g bílkoviny

Ryba s pomerančovou šťávou a tymiánem. Kůra z běžně prodávaných pomerančů je chemicky ošetřená, na tento recept proto kupte raději bio pomeranče.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 1 kg chlazené tresky - případně mražené
  • 200 ml čerstvé pomerančové šťávy
  • 2.5 lžíce pomerančové kůry - nastrouhané na hrubém struhadle
  • 0.5 lžičky soli
  • 0.5 lžičky hrubě mletého pepře
  • 1.5 lžíce sušeného tymiánu

Postup přípravy

  • Rybu nakrájejte na porce a uložte ji do zapékací misky.
  • Rybu přelijte pomerančovou šťávou, osolte ji, posypte pepřem, tymiánem a pomerančovou kůrou.
  • Pečte v troubě předehřáté na 180 °C přibližně 30-35 minut.
Mrkvový salát s červenou řepou

Mrkvový salát s červenou řepou

1 hlas
45min 333kJ 70 Kč
Ovocné kokosové mléko

Ovocné kokosové mléko

1 hlas
15min 527kJ 70 Kč

Podobné recepty

Mořská štika na bylinkách

Mořská štika na bylinkách

1 hlas
35min 622 kJ 180 Kč
Hřebenatky s citronovým přelivem

Hřebenatky s citronovým přelivem

2 hlasy
35min 679 kJ 450 Kč
Treska v pistáciích

Treska v pistáciích

0 hlasů
40min 695 kJ 200 Kč
Pstruh se zelenými fazolkami

Pstruh se zelenými fazolkami

0 hlasů
60min 859 kJ 400 Kč
Tuňákové krokety se zeleninou

Tuňákové krokety se zeleninou

1 hlas
55min 844 kJ 110 Kč
Halibut s petrželovou krustou

Halibut s petrželovou krustou

2 hlasy
50min 1039 kJ 260 Kč

Články nejen o vaření