Prostreno.cz

Candát v pomerančové šťávě

Pomeranč zjemní výraznou chuť ryby.

Ohodnotit
(2 hlasů)
sun
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 308 kJ / 73 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny16g
sacharidy0g
tuky0g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Rybí porce uložte do zapékací misky, osolte je, opepřete a zalijte pomerančovou šťávou.
  2. Ryby posypte tymiánem a pomerančovou kůrou.
  3. Pečte v troubě předehřáté na 180 °C přibližně 20-30 minut – podle velikosti porcí.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    34,41g
  • Sacharidy:

    118,90g
    • Cukry:

      15,77g
  • Tuky:

    4,75g
  • Vláknina:

    41,00g

Aktivita pro spálení: 73 kcal

9

minut jízdy na kole

6

minut běhu

21

minut uklízení



Podobné recepty

Plněné rybí plátky

(2 hlasů)
55min
672 kJ

Ryba s šafránovou omáčkou

(5 hlasů)
1h a 5min
1034 kJ

Losos s ořechovou krustou

(7 hlasů)
50min
1826 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Candát v pomerančové šťávě

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat