Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Candát v pomerančové šťávě

sun
1hlas
Hodnotit

45min

15min příprava

30min vaření

310 kJ

energetická hodnota na 100g

220 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:0g tuky0g sacharidy16g bílkoviny

Pomeranč zjemní výraznou chuť ryby.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 800 porcí candáta - nebo jiná ryba
  • 150 ml 100% pomerančové šťávy
  • 2 lžíce pomerančové kůry - nastrouhané
  • 0.5 lžičky soli
  • 0.5 lžičky hrubě mletého černého pepře
  • 2 lžíce sušeného tymiánu

Postup přípravy

  • Rybí porce uložte do zapékací misky, osolte je, opepřete a zalijte pomerančovou šťávou.
  • Ryby posypte tymiánem a pomerančovou kůrou.
  • Pečte v troubě předehřáté na 180 °C přibližně 20-30 minut – podle velikosti porcí.
Batátová polévka se špenátem

Batátová polévka se špenátem

3 hlasy
55min 344kJ 99 Kč
Bramborový salát s jogurtem

Bramborový salát s jogurtem

4 hlasy
45min 408kJ 55 Kč

Podobné recepty

Plněné rybí plátky

Plněné rybí plátky

2 hlasy
55min 513 kJ 400 Kč
Ryba s šafránovou omáčkou

Ryba s šafránovou omáčkou

5 hlasů
1h a 5min 995 kJ 250 Kč
Losos s ořechovou krustou

Losos s ořechovou krustou

6 hlasů
50min 1928 kJ 370 Kč
Platýs v alobalu

Platýs v alobalu

0 hlasů
45min 740 kJ 320 Kč
Ryba s čerstvým špenátem

Ryba s čerstvým špenátem

6 hlasů
45min 778 kJ 300 Kč
Kapr dušený s pórkem

Kapr dušený s pórkem

2 hlasy
55min 744 kJ 140 Kč

Články nejen o vaření