Prostreno.cz

Mleté jehněčí maso na špejli

Jednoduchá, chutná úprava, díky které přijdete jehněčímu masu na chuť. Ochutnejte Maroko.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 1h a 10min

    45min příprava

    25min vaření

  • 537 kJ / 128 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy3g
tuky9g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso umelte na středně hrubo.
  2. Promíchejte ho s ostatními přísadami a vše osolte a opepřete.
  3. Všechny suroviny na omáčku dobře promíchejte v misce, podle chuti osolte a dejte do chladu rozležet.
  4. Z masové směsi vytvarujte válečky a navlečte je na špejle.
  5. Maso zvolna opečte ze všech stran na grilovací pánvi.
  6. Podávejte s jogurtovou omáčkou.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Mleté jehněčí maso na špejli

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat