Prostreno.cz

Pikantní jehněčí kari

Indická kuchyně je typická svou vůní a výraznou chutí koření. Vyzkoušejte tento recept inspirovaný Indií.

Ohodnotit
(5 hlasů)
sun
  • 2h a 0min

    30min příprava

    1h a 30min vaření

  • 473 kJ / 113 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy7g
tuky7g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěné maso nakrájejte na stejně velké kostky.
  2. Ve velké pánvi, nebo kastrolu rozehřejte olej.
  3. Přidejte česnek, zázvor, cibuli, chilli, garam masala, maso, kmín, koriandr, tyčinku skořice, kurkumu a maso 2 minuty restujte.
  4. Vše zalijte vývarem a duste doměkka.
  5. K masu přidejte nasekaná rajčata, špenát a jogurt. Duste ještě 10-15 minut.
  6. Podávejte s hnědou rýži.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Pikantní jehněčí kari

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat