Prostreno.cz

Pikantní jehněčí kari

Indická kuchyně je typická svou vůní a výraznou chutí koření. Vyzkoušejte tento recept inspirovaný Indií.

Ohodnotit
(5 hlasů)
sun
  • 2h a 0min

    30min příprava

    1h a 30min vaření

  • 608 kJ / 145 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy9g
tuky9g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěné maso nakrájejte na stejně velké kostky.
  2. Ve velké pánvi, nebo kastrolu rozehřejte olej.
  3. Přidejte česnek, zázvor, cibuli, chilli, garam masala, maso, kmín, koriandr, tyčinku skořice, kurkumu a maso 2 minuty restujte.
  4. Vše zalijte vývarem a duste doměkka.
  5. K masu přidejte nasekaná rajčata, špenát a jogurt. Duste ještě 10-15 minut.
  6. Podávejte s hnědou rýži.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    75,61g
  • Sacharidy:

    276,24g
    • Cukry:

      21,00g
  • Tuky:

    172,03g
  • Vláknina:

    76,59g

Aktivita pro spálení: 145 kcal

18

minut jízdy na kole

13

minut běhu

43

minut uklízení



Podobné recepty

Jehněčí kotletky s hruškami

(1 hlasů)
40min
683 kJ

Jehněčí s hráškem

(2 hlasů)
1h a 45min
878 kJ

Jehněčí kotlety na zelenině a bílém víně

(1 hlasů)
1h a 55min
723 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Pikantní jehněčí kari

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat