Prostreno.cz

Kari rýže s cizrnou

Chuť indických jídel je zcela nezaměnitelná a rozhodně stojí za to je ochutnat.

Ohodnotit
(3 hlasů)
04.03.2019 lanvin
60min

15min příprava

45min vaření

1047 kJ / 250 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost


Ingredience na


Postup přípravy

  1. Na rozehřátém oleji krátce orestujte nakrájený česnek s kari pastou, přidejte kmín, kurkumu, koriandr a promíchejte.
  2. Přisypte propláchnutou rýži, zalijte vývarem a duste, až je rýže měkká.
  3. Když je rýže skoro měkká, přidejte k rýži scezenou, propláchnutou cizrnu a vařte, až je rýže měkká.
  4. Před podáváním posypte nakrájenou petrželkou.

TIP:

K hotové rýži můžete vmíchat 150 g čerstvého baby špenátu.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    74,50 g
  • Sacharidy:

    263,00 g
    • Cukry:

      15,00 g
  • Tuky:

    204,28 g
  • Vláknina:

    55,00 g

Aktivita pro spálení:

250 kcal
31

minut jízdy na kole

23

minut běhu

74

minut uklízení





Podobné recepty

Rýže s brokolicí

(3 hlasů)
1h a 5min
544 kJ

Zelné závitky plněné zeleninou

(1 hlasů)
30min
285 kJ

Paprika plněná brokolicí

(5 hlasů)
1h a 35min
520 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kari rýže s cizrnou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba