Prostreno.cz

Polévka z řapíkatého celeru

Jednoduchá, krémová polévka z řapíkatého celeru s bílým vínem.

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 55min

    20min příprava

    35min vaření

  • 240 kJ / 57 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy7g
tuky3g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Na másle nechte zesklovatět nakrájenou šalotku, přidejte očištěné, nakrájené stonky celeru a minutu míchejte.
  2. Zalijte vývarem, přidejte snítku tymiánu, nasekaný česnek a vařte 20 minut.
  3. Vyndejte tymián a polévku rozmixujte.
  4. Přidejte víno, smetanu a polévku nechte projít varem.
  5. Podávejte posypané pepřem a ozdobené celerovou natí.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    34,01g
  • Sacharidy:

    158,32g
    • Cukry:

      7,00g
  • Tuky:

    104,94g
  • Vláknina:

    2,70g

Aktivita pro spálení: 57 kcal

7

minut jízdy na kole

5

minut běhu

17

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Jarní snídaně s ředkvičkou

(21 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(34 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Polévka z řapíkatého celeru

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat