Prostreno.cz

Polévka z řapíkatého celeru

Jednoduchá, krémová polévka z řapíkatého celeru s bílým vínem.

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 55min

    20min příprava

    35min vaření

  • 247 kJ / 59 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy7g
tuky3g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Na másle nechte zesklovatět nakrájenou šalotku, přidejte očištěné, nakrájené stonky celeru a minutu míchejte.
  2. Zalijte vývarem, přidejte snítku tymiánu, nasekaný česnek a vařte 20 minut.
  3. Vyndejte tymián a polévku rozmixujte.
  4. Přidejte víno, smetanu a polévku nechte projít varem.
  5. Podávejte posypané pepřem a ozdobené celerovou natí.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Polévka z řapíkatého celeru

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat