Prostreno.cz

Polévka z řapíkatého celeru

Jednoduchá, krémová polévka z řapíkatého celeru s bílým vínem.

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 55min

    20min příprava

    35min vaření

  • 266 kJ / 63 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy7g
tuky3g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Na másle nechte zesklovatět nakrájenou šalotku, přidejte očištěné, nakrájené stonky celeru a minutu míchejte.
  2. Zalijte vývarem, přidejte snítku tymiánu, nasekaný česnek a vařte 20 minut.
  3. Vyndejte tymián a polévku rozmixujte.
  4. Přidejte víno, smetanu a polévku nechte projít varem.
  5. Podávejte posypané pepřem a ozdobené celerovou natí.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    28,89g
  • Sacharidy:

    161,62g
    • Cukry:

      21,00g
  • Tuky:

    99,14g
  • Vláknina:

    46,00g

Aktivita pro spálení: 63 kcal

7

minut jízdy na kole

6

minut běhu

18

minut uklízení



Podobné recepty

Pórková polévka s těstovinou

(13 hlasů)
55min
312 kJ

Fenyklová polévka s uzeným lososem

(2 hlasů)
1h a 5min
361 kJ

Smetanová krémová polévka s pórkem

(2 hlasů)
1h a 5min
465 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Polévka z řapíkatého celeru

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat