Prostreno.cz

Polévka z řapíkatého celeru

Jednoduchá, krémová polévka z řapíkatého celeru s bílým vínem.

Ohodnotit
(4 hlasů)
23.01.2020 lanvin
55min

20min příprava

35min vaření

308 kJ / 73 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost


Ingredience na


Postup přípravy

  1. Na másle nechte zesklovatět nakrájenou šalotku, přidejte očištěné, nakrájené stonky celeru a minutu míchejte.
  2. Zalijte vývarem, přidejte snítku tymiánu, nasekaný česnek a vařte 20 minut.
  3. Vyndejte tymián a polévku rozmixujte.
  4. Přidejte víno, smetanu a polévku nechte projít varem.
  5. Podávejte posypané pepřem a ozdobené celerovou natí.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    28,89 g
  • Sacharidy:

    162,62 g
    • Cukry:

      21,00 g
  • Tuky:

    98,64 g
  • Vláknina:

    46,00 g

Aktivita pro spálení:

73 kcal
9

minut jízdy na kole

6

minut běhu

21

minut uklízení





Podobné recepty

Pórková polévka s těstovinou

(13 hlasů)
55min
205 kJ

Fenyklová polévka s uzeným lososem

(2 hlasů)
1h a 5min
281 kJ

Smetanová krémová polévka s pórkem

(2 hlasů)
1h a 5min
581 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Špenátová omeleta

30min
(34 hlasů)

Kokosové lívance

1h a 5min
(29 hlasů)

Palačinky

30min
(1 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Polévka z řapíkatého celeru

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba