Prostreno.cz

Rybí podkovy s mandlemi

Rybí podkovy s mandlovou krustou pečené v troubě.

Ohodnotit
(1 hlasů)
  • 1h a 5min

    20min příprava

    45min vaření

  • 838 kJ / 200 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy9g
tuky15g

Ingredience na

  • 400 g podkov lososa - 2 porce
  • 2 plátky toustového chleba
  • 0.5 lžičky česnekového prášku
  • 0.5 lžičky soli
  • 0.5 hrnku petrželky - nasekané
  • 1 ks malé, červené cibule
  • 3 lžíce mandlí - nahrubo strouhaných
  • 2 plátky másla
  • K podávání
  • 4 plátky citrónu

Postup přípravy

  1. Osolené porce ryby uložte do zapékací misky.
  2. Toustový chléb rozdrobte do misky, přidejte česnek, petrželku, jemně nasekanou cibuli a nahrubo nastrouhané mandle.
  3. Vše promíchejte a směsí posypte ryby. Směs k rybě lehce přitlačte.
  4. Na každý kousek položte plátek másla.
  5. Pečte v troubě předehřáté na 190 °C přibližně 30 - 40 minut, podle velikosti rybích podkov.
  6. Podávejte s plátky citrónu.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    65,45g
  • Sacharidy:

    107,51g
    • Cukry:

      6,62g
  • Tuky:

    148,13g
  • Vláknina:

    15,40g

Aktivita pro spálení: 200 kcal

25

minut jízdy na kole

19

minut běhu

59

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Rybí podkovy s mandlemi

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat