Prostreno.cz

Hrášková polévka s fenyklem

Jemná, krémová polévka z hrášku a čerstvého fenyklu, lahodí stejně oku jako chuťovým pohárkům.

Ohodnotit
(2 hlasů)
sun
  • 45min

    20min příprava

    25min vaření

  • 260 kJ / 62 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy8g
tuky3g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. V hrnci na rozehřátém másle nechte zesklovatět oloupanou, nakrájenou cibuli.
  2. Přisypte očištěný, nakrájený fenykl a 1-2 minuty restujte.
  3. Fenykl zalijte vývarem a vařte 5 minut.
  4. Pak přisypte hrášek, přidejte smetanu a vařte ještě 10 minut.
  5. Hotovou polévku rozmixujte.
  6. Polévku před podáváním posypte kajenským pepřem a ozdobte snítkou fenyklu.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Hrášková polévka s fenyklem

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat