Prostreno.cz

Mleté maso se slaninou

Mleté maso ve slaninové omáčce s pórkem.

Ohodnotit
(3 hlasů)
  • 1h a 25min

    25min příprava

    60min vaření

  • 830 kJ / 198 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny15g
sacharidy4g
tuky16g

Ingredience na

  • 250 g anglické slaniny
  • 500 g mletého vepřového masa
  • 1 ks pórek - s kouskem zelené části
  • 3 špetky soli
  • 3 špetky mletého černého pepře
  • 400 ml masového vývaru
  • 200 ml smetany na vaření
  • 150 g čerstvého smetanového sýra
  • 0.5 svazku čerstvé petrželky

Postup přípravy

  1. Slaninu nakrájejte na kostičky a opečte ji ve větší pánvi.
  2. Přidejte mleté maso a míchejte, aby se maso neslepilo.
  3. Přisypte nakrájený pórek a opékejte za stálého míchání 2-3 minuty.
  4. Maso zalijte vývarem a duste 35 minut. Maso podle chuti osolte a opepřete.
  5. K masu přidejte smetanu ve které rozmíchejte čerstvý, smetanový sýr a duste ještě 5 minut.
  6. Před podáváním posypte maso nakrájenou petrželkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    91,49g
  • Sacharidy:

    102,26g
    • Cukry:

      18,34g
  • Tuky:

    107,80g
  • Vláknina:

    26,00g

Aktivita pro spálení: 198 kcal

24

minut jízdy na kole

18

minut běhu

59

minut uklízení



Podobné recepty

Špagetový koláč

(2 hlasů)
1h a 30min
727 kJ

Mleté maso zapečené se zeleninou

(1 hlasů)
1h a 25min
510 kJ

Kuřecí kuličky se žampiony

(2 hlasů)
1h a 25min
563 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Omeleta s jarní cibulkou

(31 hlasů)

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Mleté maso se slaninou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat