Prostreno.cz

Ředkvičkový salát

Svěží, čerstvý křupavý salát. Ředkvičky bývají prvním poslem mezi křehkou jarní zeleninou. Syrové mají příjemně štiplavou chuť, při tepelné úpravě ji ztrácejí a jsou lehce nasládlé.

Ohodnotit
(5 hlasů)
  • 25min

    25min příprava

  • 221 kJ / 53 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy4g
tuky3g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Omyté ředkvičky nakrájejte a nasypte je do velké misky.
  2. Posypte je solí a pepřem.
  3. Přidejte nakrájené cibulky, nakrájenou bazalku a kopr.
  4. V malé misce rozšlehejte olej, ocet, med, prolisovaný česnek a zálivkou přelijte ředkvičky. Nechte v chladu 20 minut.
  5. Těsně před podáváním posypte nasekanými vlašskými ořechy.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    45,02g
  • Sacharidy:

    180,00g
    • Cukry:

      6,24g
  • Tuky:

    158,88g
  • Vláknina:

    24,45g

Aktivita pro spálení: 53 kcal

6

minut jízdy na kole

5

minut běhu

15

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Plněné kuřecí plátky

(6 hlasů)

Gnocchi s houbami

(5 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Ředkvičkový salát

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat