Prostreno.cz

Ředkvičkový salát

Svěží, čerstvý křupavý salát. Ředkvičky bývají prvním poslem mezi křehkou jarní zeleninou. Syrové mají příjemně štiplavou chuť, při tepelné úpravě ji ztrácejí a jsou lehce nasládlé.

Ohodnotit
(5 hlasů)
  • 25min

    25min příprava

  • 221 kJ / 52 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy4g
tuky3g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Omyté ředkvičky nakrájejte a nasypte je do velké misky.
  2. Posypte je solí a pepřem.
  3. Přidejte nakrájené cibulky, nakrájenou bazalku a kopr.
  4. V malé misce rozšlehejte olej, ocet, med, prolisovaný česnek a zálivkou přelijte ředkvičky. Nechte v chladu 20 minut.
  5. Těsně před podáváním posypte nasekanými vlašskými ořechy.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Ředkvičkový salát

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat