Prostreno.cz

Vepřové s hořčicovou omáčkou

Vepřové maso v hořčicové omáčce je díky dijonské hořčici lehce pikantní.

02.06.2020 lentilka
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

627 kJ / 149 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Plátky masa osolte, potřete ze všech stran hořčicí a nechte chvíli odpočívat.
  2. Mezitím nakrájejte najemno cibuli a nechte ji na rozehřátém oleji lehce zesklovatět.
  3. Na cibuli položte plátky masa a orestujte je z obou stran.
  4. Podlijte vývarem, přikryjte a duste doměkka.
  5. Šťávu zahustěte zakysanou smetanou a dokořeňte podle chuti.
  6. Vhodnou přílohou jsou hranolky a oblíbená zelenina.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    165,75 g
  • Sacharidy:

    35,02 g
    • Cukry:

      8,02 g
  • Tuky:

    111,42 g
  • Vláknina:

    3,00 g

Aktivita pro spálení:

475 kcal
59

minut jízdy na kole

45

minut běhu

141

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové maso se zeleninou v bílé omáčce

(5 hlasů)
1h a 40min
492 kJ

Špagetový pekáček

(8 hlasů)
1h a 55min
1036 kJ

Pikantní vepřové kotlety

(4 hlasů)
1h a 20min
813 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Hovězí vývar

30 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T2 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

dijonská hořčice

174 kcal / 100g
B7 g
S6 g
T12 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové s hořčicovou omáčkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba