Prostreno.cz

Kedlubnové řízky

Kedlubna jako řízek je skvělá. Nejlépe chutná s bramborovou kaší.

10.06.2020 sun
55min

25min příprava

30min vaření

970 kJ / 231 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V misce rozšlehejte vejce, přidejte sůl, sýr, petrželku, mouku a vymíchejte hladké těstíčko, pokud je příliš řídké, přidejte mouku.
  2. Oloupané kedlubny nakrájejte na plátky.
  3. Plátky obalte v připraveném těstíčku a pak ve strouhance.
  4. Kedlubny smažte zvolna v rozehřátém oleji.
  5. Opečené kedlubny pokládejte na papírový ubrousek.
  6. Podávejte s klínky citrónu, nejlépe s bramborovou kaší.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    127,50 g
  • Sacharidy:

    431,88 g
    • Cukry:

      34,60 g
  • Tuky:

    180,78 g
  • Vláknina:

    31,10 g

Aktivita pro spálení:

930 kcal
116

minut jízdy na kole

88

minut běhu

277

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kedlubnové řízky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba