Prostreno.cz

Rybí filety s citronovým přelivem

Rychlý recept na přípravu filé z mořského vlka. Citrón a pepř rybu skvěle dochutí.

Ohodnotit
(4 hlasů)
sun
  • 55min

    20min příprava

    35min vaření

  • 750 kJ / 179 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy5g
tuky14g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Z omytého citrónu nastrouhejte na hrubém struhadle kůru.
  2. Petrželku nakrájejte nadrobno.
  3. V rendlíku na 2 lžících másla nechte zesklovatět najemno nakrájenou šalotku.
  4. K šalotce přilijte smetanu, přisypte citronovou kůru, petrželku a smetanu přiveďte k varu. Vařte 3-5 minut. Nakonec pomalu vmíchejte citronovou šťávu a podle chuti osolte.
  5. Porce ryby z obou stran osolte a opečte je na 3 lžících oleje a lžíci másla.
  6. Během opékání posypte ryby pepřem.
  7. Ryby podávejte s citronovým přelivem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    50,62g
  • Sacharidy:

    171,50g
    • Cukry:

      25,00g
  • Tuky:

    305,80g
  • Vláknina:

    60,00g

Aktivita pro spálení: 179 kcal

22

minut jízdy na kole

17

minut běhu

53

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Brokolicová omeleta

(23 hlasů)

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Rybí filety s citronovým přelivem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat