Prostreno.cz

Rybí filety s citronovým přelivem

Rychlý recept na přípravu filé z mořského vlka. Citrón a pepř rybu skvěle dochutí.

Ohodnotit
(3 hlasů)
sun
  • 55min

    20min příprava

    35min vaření

  • 576 kJ / 137 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy5g
tuky10g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Z omytého citrónu nastrouhejte na hrubém struhadle kůru.
  2. Petrželku nakrájejte nadrobno.
  3. V rendlíku na 2 lžících másla nechte zesklovatět najemno nakrájenou šalotku.
  4. K šalotce přilijte smetanu, přisypte citronovou kůru, petrželku a smetanu přiveďte k varu. Vařte 3-5 minut. Nakonec pomalu vmíchejte citronovou šťávu a podle chuti osolte.
  5. Porce ryby z obou stran osolte a opečte je na 3 lžících oleje a lžíci másla.
  6. Během opékání posypte ryby pepřem.
  7. Ryby podávejte s citronovým přelivem.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Rybí filety s citronovým přelivem

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat