Prostreno.cz

Hejk na rajčatech

Hejk je velmi oblíbená ryba, má pevnou konzistenci, bílé a nízkotučné maso. V kombinaci se zeleninou připravíte skvělý oběd, nebo večeři.

15.09.2020 sun
60min

25min příprava

35min vaření

309 kJ / 73 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. V rendlíku zahřejte olej, přidejte nakrájená rajčata, oloupané, na plátky nakrájené brambory, oloupaný, nakrájený česnek, pažitku, vše posypte kurkumou a duste 5 minut.
  2. Zeleninu zalijte vývarem, přidejte šafrán a duste 10 minut.
  3. Rybí porce osolte, opepřete a položte je do zeleniny. Podle velikosti porcí duste přibližně 15 minut, nebo podle potřeby.
  4. Před podáváním posypte nakrájenou petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    180,88 g
  • Sacharidy:

    129,22 g
    • Cukry:

      14,99 g
  • Tuky:

    61,46 g
  • Vláknina:

    17,96 g

Aktivita pro spálení:

413 kcal
51

minut jízdy na kole

39

minut běhu

123

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

filety z hejka

82 kcal / 100g
B18 g
S0 g
T1 g

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g

pažitka

30 kcal / 100g
B3 g
S4 g
T0,7 g

Zeleninový vývar

5 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hejk na rajčatech

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba