Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Karbanátky se zelím

lanvin
12hlasů
Hodnotit

45min

20min příprava

25min vaření

974 kJ

energetická hodnota na 100g

75 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:12g tuky20g sacharidy7g bílkoviny

Recept na masové karbanátky s čerstvým zelím.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 500 g mletého masa
  • 500 g čerstvého bílého zelí
  • 2 ks vajec
  • 1 ks cibule
  • 1 hrnek krupice
  • 1 špetka mletého kmínu
  • 1 lžička oregana
  • 3 špetky soli
  • 100 ml olej na smažení
  • Na obalení
  • 1 miska strouhanky

Postup přípravy

  • Zelí nastrouhejte na hrubém struhadle. Dejte do mísy, přidejte maso, vejce, krupici, sůl, kmín, oregano, drobně nakrájenou cibuli a důkladně promíchejte.
  • Tvořte karbanátky, obalte je ve strouhance a zvolna z obou stran osmažte na oleji. Podávejte s rajčatovým salátem.
Čokoládový koláč sypaný ořechy

Čokoládový koláč sypaný ořechy

1h a 45min 1390kJ 220 Kč

Podobné recepty

Smažené karbanátky

Smažené karbanátky

28 hlasů
40min 883 kJ 73 Kč
Karbanátky s kari omáčkou

Karbanátky s kari omáčkou

13 hlasů
60min 347 kJ 127 Kč
Šunkové karbanátky na gril

Šunkové karbanátky na gril

18 hlasů
50min 663 kJ 135 Kč
Karbanátky s růžičkovou kapustou

Karbanátky s růžičkovou kapustou

17 hlasů
40min 749 kJ 75 Kč

Články nejen o vaření