Prostreno.cz

Salát z bulguru

Salát z bulguru s bylinkami a zeleninou . Bulgur použijte jednoduše všude, kde byste jinak použili rýži.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 35min

    20min příprava

    15min vaření

  • 189 kJ / 45 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny0g
sacharidy2g
tuky4g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Bulgur uvařte podle návodu na obalu.
  2. Rajčata a okurku nakrájejte na malé kousky .
  3. Lahůdkovou cibulku nakrájejte na plátky.
  4. Bylinky nakrájejte nadrobno .
  5. Nakrájenou zeleninu a bylinky nasypte do větší misky .
  6. Přidejte olej ,sůl,pepř a citronovou šťávu .
  7. Salát promíchejte a hned podávejte.

TIP:

Bulgur je předvařená, nalámaná, celozrnná pšenice, která se používá jako příloha, do polévek anebo jako základ či součást dalších pokrmů.






Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Salát z bulguru

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat