Prostreno.cz

Vepřové kostky s černým pivem

Vepřové maso dostane díky spojení s hruškami a pivem skvělou , zajímavou chuť.

03.01.2022 lanvin
1h a 35min

20min příprava

1h a 15min vaření

13 kJ / 3 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky , osolte ho a opepřete.
  2. Maso opečte ze všech stran na rozehřátém sádle .
  3. Maso podlijte pivem, vývarem a přikryté duste 45 minut .
  4. Hrušky oloupejte , zbavte jádřinců ,nakrájejte je na větší kostky a přidejte je k masu .Duste , až je maso měkké .
  5. Odstavte z ohně a k měkkému masu vmíchejte studené máslo .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    40,48 g
  • Sacharidy:

    93,70 g
    • Cukry:

      16,69 g
  • Tuky:

    204,96 g
  • Vláknina:

    28,10 g

Aktivita pro spálení:

3 kcal
0

minut jízdy na kole

0

minut běhu

0

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

sádlo

897 kcal / 100g
B0,3 g
S0 g
T99 g

vývar

38,1 kcal / 100g
B1,5 g
S7,5 g
T0,8 g

vepřové maso

242 kcal / 100g
B27 g
S0 g
T14 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové kostky s černým pivem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba