Prostreno.cz

Vepřové kostky s černým pivem

Vepřové maso dostane díky spojení s hruškami a pivem skvělou , zajímavou chuť.

Ohodnotit
(1 hlasů)
  • 1h a 35min

    20min příprava

    1h a 15min vaření

  • 1052 kJ / 251 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy0g
tuky23g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 700 dkg vepřového masa - plec ,nebo kýta
  • 0.5 lžičky soli
  • 3 špetky drceného pepře
  • 1 lžíce sádla - nebo oleje
  • 2 ks hrušky
  • 200 ml černého piva
  • 250 ml masového vývaru
  • 1 lžíce studeného másla

Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky , osolte ho a opepřete.
  2. Maso opečte ze všech stran na rozehřátém sádle .
  3. Maso podlijte pivem, vývarem a přikryté duste 45 minut .
  4. Hrušky oloupejte , zbavte jádřinců ,nakrájejte je na větší kostky a přidejte je k masu .Duste , až je maso měkké .
  5. Odstavte z ohně a k měkkému masu vmíchejte studené máslo .



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    25,40g
  • Sacharidy:

    57,60g
    • Cukry:

      0,80g
  • Tuky:

    196,40g
  • Vláknina:

    0g

Aktivita pro spálení: 251 kcal

31

minut jízdy na kole

23

minut běhu

74

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně s malinami

(18 hlasů)

Špenátová omeleta

(31 hlasů)

Toasty s rajčaty

(24 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Vepřové kostky s černým pivem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat