Prostreno.cz

Filé z lososa na žampiónech

Jednoduchý recept na vynikajícího lososa, kterého připravíme na pánvi. Výbornou chuť mu dodají žampióny a bazalka.

Ohodnotit
(15 hlasů)
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 492 kJ / 117 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy5g
tuky6g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Oloupané houby nakrájejte na plátky, oloupanou cibuli nakrájejte na kostičky.
  2. Omyté, osušené filety posolte a posypte pepřem.
  3. Na 3 lžících másla orestujte šalotku a žampióny. Přidejte nakrájené lístky bazalky, podlijte vínem a poduste 10 minut. Podle chuti osolte.
  4. Na jiné pánvi na 3 lžících másla zvolna opečte z obou stran filé z lososa.
  5. Na talíře dejte porci podušených hub, opečené filé z lososa a ozdobte plátky limetky.





Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Filé z lososa na žampiónech

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat