Prostreno.cz

Nakládané hrušky

Rychlé, nakládané hrušky se hodí k sýrové míse, k pečené rybě, nebo kuřeti ,nebo k přípravě salátů.

Ohodnotit
(4 hlasů)
sun
  • 35min

    25min příprava

    10min vaření

  • 998 kJ / 238 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy41g
tuky8g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. V rendlíku smíchejte cukr, sůl a koření.
  2. Přilijte jablečný ocet a vodu. Přiveďte k varu a míchejte ,až se cukr rozpustí.
  3. Hrušky oloupejte, zbavte je jádřinců a nakrájejte je na špalíčky , nebo na kostky .
  4. Hrušky uložte do větší sklenice , nebo vhodné misky a zalijte je lehce teplým nálevem. Hrušky musí být v nálevu zcela ponořené.
  5. Hrušky nechte alespoň 4 hodiny uležet v chladničce .

TIP:

Nálev můžete smíchat s badyánem, růžovým pepřem, kardamomovými lusky nebo novým kořením, podle toho, co máte ve spíži a jaké příchutě máte nejraději.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    19,48g
  • Sacharidy:

    325,60g
    • Cukry:

      116,89g
  • Tuky:

    21,26g
  • Vláknina:

    81,10g

Aktivita pro spálení: 238 kcal

29

minut jízdy na kole

22

minut běhu

71

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Boloňská omáčka

(2 hlasů)

Kapr se zeleninou

(3 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Nakládané hrušky

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat