Prostreno.cz

Těstovinový salát s ředkvičkou a fazolkami

Vydatný těstovinový salát se zeleninou .

18.08.2022 lentilka
40min

20min příprava

20min vaření

1203 kJ / 287 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Těstoviny uvařte podle návodu na obalu.
  2. Ke konci vaření přidejte k těstovinám nakrájené zelené fazolky a kostičky mrkve. Těstoviny a zeleninu sceďte a nechte vychladnout.
  3. Vychladlé těstoviny , mrkev , fazolky , nakrájený celer a na plátky nakrájené ředkvičky nasypte do velké misky.
  4. Vše podle chuti osolte, opepřete ,pokapejte olejem , citronovou šťávou a lehce promíchejte .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    34,66 g
  • Sacharidy:

    203,91 g
    • Cukry:

      11,90 g
  • Tuky:

    48,30 g
  • Vláknina:

    12,15 g

Aktivita pro spálení:

351 kcal
43

minut jízdy na kole

33

minut běhu

104

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Zelená paprika

22,9 kcal / 100g
B0,72 g
S4,78 g
T0,11 g

Penne

350 kcal / 100g
B12 g
S72 g
T1 g

mrkev

41 kcal / 100g
B0,94 g
S9 g
T0,35 g

řapíkatý celer

16 kcal / 100g
B1 g
S3 g
T0,2 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Těstovinový salát s ředkvičkou a fazolkami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba