Prostreno.cz

Těstovinový salát s ředkvičkou a fazolkami

Vydatný těstovinový salát se zeleninou .

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 40min

    20min příprava

    20min vaření

  • 260 kJ / 62 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy10g
tuky2g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 250 g těstovin penne
  • 200 g zelených fazolových lusků
  • 10 ks ředkviček - nakrájených na plátky
  • 1 stonek řapíkatého celeru - nadrobno nakrájený
  • 1 ks mrkev - oloupaná ,nakrájená na malé kostičky
  • 1 lžička soli
  • 2 špetky čerstvě mletého černého pepře
  • 3 lžíce extra panenský olivový oleje
  • 2 lžíce citronové šťávy

Postup přípravy

  1. Těstoviny uvařte podle návodu na obalu.
  2. Ke konci vaření přidejte k těstovinám nakrájené zelené fazolky a kostičky mrkve. Těstoviny a zeleninu sceďte a nechte vychladnout.
  3. Vychladlé těstoviny , mrkev , fazolky , nakrájený celer a na plátky nakrájené ředkvičky nasypte do velké misky.
  4. Vše podle chuti osolte, opepřete ,pokapejte olejem , citronovou šťávou a lehce promíchejte .



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    26,20g
  • Sacharidy:

    149,50g
    • Cukry:

      0g
  • Tuky:

    102,20g
  • Vláknina:

    0g

Aktivita pro spálení: 62 kcal

7

minut jízdy na kole

5

minut běhu

18

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Těstovinový salát s ředkvičkou a fazolkami

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat