Prostreno.cz

Mleté maso s fazolemi

Jídla z jednoho hrnce jsou velmi vděčná. Nejenže ušetříte nádobí, ale při vaření se chutě všech ingrediencí krásně prolnou.

Ohodnotit
(1 hlasů)
sun
  • 50min

    15min příprava

    35min vaření

  • 289 kJ / 69 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny4g
sacharidy8g
tuky2g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 600 g libového, mletého hovězího masa
  • 4 lžíce oleje
  • 1 lžička mleté sladké papriky - podle chuti může být i pálivá
  • 2 špetky kmínu
  • 1 ks velká , bílá cibule - oloupaná, nakrájená
  • 0.5 lžičky soli
  • 300 g konzervovaných tmavých fazolí - scezené ,propláchnuté
  • 300 ml smetany na vaření
  • 1.5 lžičky kukuřičného škrobu

Postup přípravy

  1. V kastrolu na oleji nechte zesklovatět nakrájenou cibuli.
  2. Přidejte maso , dochuťte ho solí , mletou paprikou a kmínem a za občasného míchání duste 15 minut .
  3. Přidejte propláchnuté, okapané fazole a smetanu na vaření , ve které rozmíchejte kukuřičný škrob. Vařte na mírném ohni 15 minut .
  4. Podávejte nejlépe s těstovinami .



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    31,60g
  • Sacharidy:

    169,70g
    • Cukry:

      0g
  • Tuky:

    24,20g
  • Vláknina:

    0g

Aktivita pro spálení: 69 kcal

8

minut jízdy na kole

6

minut běhu

20

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Mleté maso s fazolemi

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat