Prostreno.cz

Treska na česneku se šalotkou

Zdravou rybu na česneku se šalotkou připravíte do 30 minut.

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 30min

    10min příprava

    20min vaření

  • 1231 kJ / 294 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy12g
tuky27g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 4 porce chlazené rybí filety - á 180 - 200 g treska , candát apod.
  • 4 stroužky česneku - celé, oloupané
  • 1 ks šalotka - oloupaná, drobně nakrájená
  • 0.5 lžičky soli
  • 0.5 hrnku drobně nasekané petrželky
  • 4 lžíce másla
  • 1 lžíce oleje

Postup přípravy

  1. Porce ryby z obou stran osolte.
  2. V pánvi rozehřejte máslo a olej.
  3. Do pánve nasypte nakrájenou šalotku , stroužky česneku , přidejte porce ryby a z obou stran je opečte.
  4. Nakonec ryby posypte nasekanou petrželkou .



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    8,80g
  • Sacharidy:

    49,80g
    • Cukry:

      8,80g
  • Tuky:

    180,98g
  • Vláknina:

    5,00g

Aktivita pro spálení: 294 kcal

36

minut jízdy na kole

28

minut běhu

87

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Treska na česneku se šalotkou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat