Prostreno.cz

Candát s čerstvým fenyklem

Candát doplněný pečenými bramborami a čerstvým fenyklem .

29.01.2023 Mikeš
1h a 25min

25min příprava

60min vaření

583 kJ / 139 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 200 °C.
  2. Nakrájený fenykl a brambory uložte do zapékací mísy.
  3. Přidejte prolisované stroužky česneku, tymián a olivový olej , osolte , opepřete , promíchejte a pečte v předehřáté troubě 25- 30 minut , nebo až budou brambory měkké .
  4. Rybí filety osolte , opepřete a opečte je z obou stran v pánvi na lžíci másla a 2 lžících oleje.
  5. Filety podávejte s fenyklem a bramborami.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    24,87 g
  • Sacharidy:

    208,12 g
    • Cukry:

      6,74 g
  • Tuky:

    106,64 g
  • Vláknina:

    26,02 g

Aktivita pro spálení:

921 kcal
115

minut jízdy na kole

87

minut běhu

274

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

losos filet

206 kcal / 100g
B22 g
S0,1 g
T13 g

Bílý pepř

296 kcal / 100g
B10 g
S68 g
T2 g

brambory

77 kcal / 100g
B2 g
S17 g
T0,36 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Candát s čerstvým fenyklem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba