Prostreno.cz

Masové karbanátky se zeleninou

Na karbanátky lze využít jakýkoli druh masa – vepřové, hovězí, jehněčí i drůbeží . Maso navíc nemusí být úplně libové, trocha tuku zaručí šťavnatost.

Ohodnotit
(3 hlasů)
  • 1h a 15min

    30min příprava

    45min vaření

  • 1119 kJ / 267 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny15g
sacharidy3g
tuky24g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Opraný, osušený špenát poduste na 2 lžících másla a lžíci oleje - přibližně 3-4 minuty.
  2. Dochuťte 2 špetkami soli a prolisovaným česnekem. Nechte vychladnout .
  3. Mleté maso dejte do misky ,přidejte sýr, vychladlý špenát, vejce, chilli vločky , nasekanou petrželku a drobně nakrájenou cibulku .
  4. Podle chuti osolte ,podle potřeby přidejte strouhanku a vše dobře promíchejte.
  5. Z hmoty tvarujte nízké karbanátky, které zvolna z obou stran opečte v rozehřátém oleji.
  6. Podávejte s oblíbeným dipem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    78,71g
  • Sacharidy:

    131,44g
    • Cukry:

      12,80g
  • Tuky:

    336,38g
  • Vláknina:

    12,59g

Aktivita pro spálení: 267 kcal

33

minut jízdy na kole

25

minut běhu

79

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)

Míchaná vejce s chřestem

(8 hlasů)

Frittata s hráškem

(21 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Masové karbanátky se zeleninou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat