Prostreno.cz

Ryby v mandlích

Italský recept na porce ryby připravené v troubě s mandlemi chutná skvěle.

Ohodnotit
(5 hlasů)
  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 770 kJ / 184 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy5g
tuky17g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 4 porce oblíbené ryby á 180 g - mražené, nebo chlazené
  • 1 lžička soli
  • 4 špetky mletého bílého pepře
  • 250 ml smetany na vaření
  • 1 lžíce rajčatového protlaku
  • 5 lístků čerstvé bazalky - drobně nakrájené
  • Na posypání
  • 3 lžíce mandlových lupínků
  • Na vymazání
  • 2 lžíce másla

Postup přípravy

  1. Troubu rozehřejeme na 190 ° C .
  2. Zapékací misku vymažte máslem.
  3. Porce ryby uložte do zapékací misky , osolte je ,opepřete a posypte bazalkou .
  4. Ve smetaně rozmíchejte rajčatový protlak a ryby přelijte.
  5. Nakonec ryby posypte mandlovými lupínky.
  6. Rybu pečte 25 – 30 minut v předehřáté troubě . Před podáváním můžete rybu ozdobit bazalkou .



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    39,10g
  • Sacharidy:

    92,10g
    • Cukry:

      10,04g
  • Tuky:

    97,60g
  • Vláknina:

    26,00g

Aktivita pro spálení: 184 kcal

23

minut jízdy na kole

17

minut běhu

54

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Ryby v mandlích

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat