Prostreno.cz

Rybí karbanátky

Rybí karbanátky budou určitě chutnat i těm , kteří rybí maso moc nemusí.

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 1h a 15min

    15min příprava

    60min vaření

  • 637 kJ / 152 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny12g
sacharidy5g
tuky10g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 700 g rybího filé bez kosti - například treska
  • 1 ks středně velká mrkev - oloupaná ,nastrouhaná
  • 1 ks malá červená cibule - nakrájená nadrobno
  • 1 ks rozšlehané vejce
  • 1 lžička kukuřičného škrobu
  • 1 hrnek zelené petrželky - drobně nakrájené
  • 1 lžíce lístků čerstvého tymiánu
  • 0.5 lžičky soli
  • 2 lžíce strouhanky - nebo podle potřeby
  • Na smažení
  • 120 ml oleje

Postup přípravy

  1. Rybí filé nadrobno nasekejte a nasypte do misky .
  2. Přidejte ostatní suroviny , podle chuti osolte a promíchejte , strouhanky přidejte tolik , aby se z připravené směsi daly tvořit karbanátky .
  3. Karbanátky smažte z obou stran v rozehřátém oleji . Hotové pokládejte na papírový ubrousek .



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    41,04g
  • Sacharidy:

    196,40g
    • Cukry:

      9,00g
  • Tuky:

    103,05g
  • Vláknina:

    23,10g

Aktivita pro spálení: 152 kcal

19

minut jízdy na kole

14

minut běhu

45

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Rybí karbanátky

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat