Prostreno.cz

Květák s indickým kořením

Nechte se unést chutí indické kuchyně a připravte si květák se směsí voňavého koření .

Ohodnotit
(3 hlasů)
  • 60min

    25min příprava

    35min vaření

  • 573 kJ / 137 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy7g
tuky12g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Květák rozdělte na malé, stejně velké růžičky.
  2. Květák uvařte v osolené vodě skoro doměkka. Bude se ještě opékat , tak aby nebyl hodně měkký , nebo rozvařený .
  3. Květák sceďte a nechte dobře okapat .
  4. Ve větším rendlíku , nebo velké pánvi rozehřejte olej a máslo.
  5. Přidejte nakrájenou cibuli , všechno koření a krátce promíchejte.
  6. Ke koření a cibuli přidejte růžičky květáku ,podle chuti květák osolte a posypte chilli vločkami . Květák opečte dozlatova.
  7. Před podáváním posypte květák petrželkou .



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    33,10g
  • Sacharidy:

    141,90g
    • Cukry:

      15,80g
  • Tuky:

    232,55g
  • Vláknina:

    37,00g

Aktivita pro spálení: 137 kcal

17

minut jízdy na kole

13

minut běhu

40

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Pelmeně

(1 hlasů)

Pečený losos s chřestem

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Květák s indickým kořením

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat