Prostreno.cz

Telecí na červeném víně

Telecí maso dušené s červeným vínem a houbami .

Ohodnotit
(7 hlasů)
  • 2h a 25min

    25min příprava

    2h a 0min vaření

  • 524 kJ / 125 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy3g
tuky8g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na plátky , osolte ho ,opepřete a zprudka opečte ze všech stran na oleji , aby se maso zatáhlo.
  2. Maso podlijte vínem, vývarem, přidejte celé, oloupané stroužky česneku ,přikryjte a duste 60 minut .
  3. K masu přidejte nakrájené houby ,snítky rozmarýnu a duste, až je maso měkké . Doba dušení záleží na kvalitě masa.
  4. Maso můžete podávat například s bramborovou kaší . Pokud chcete hustou omáčku zahustěte ji instantní jíškou , nebo 2 lžičkami škrobu , který rozmíchejte ve 100 ml vody .



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    37,50g
  • Sacharidy:

    169,70g
    • Cukry:

      7,20g
  • Tuky:

    124,88g
  • Vláknina:

    70,00g

Aktivita pro spálení: 125 kcal

15

minut jízdy na kole

11

minut běhu

37

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Telecí na červeném víně

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat