Prostreno.cz

Hovězí na červeném víně

Červené víno a čerstvé houby dodávají masu skvělou chuť.

Ohodnotit
(2 hlasů)
14.08.2023 Mikeš
2h a 55min

25min příprava

2h a 30min vaření

673 kJ / 160 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost


Ingredience na


Postup přípravy

  1. K přípravě je nejlépe použít malé, čerstvé lesní houby , malinké nechte vcelku , nebo je jen překrojte.
  2. Maso nakrájejte na širší nudličky .
  3. Očištěný pórek nakrájejte na nudličky .
  4. Maso nejprve orestujte na másle s olejem.
  5. Přidejte víno , vodu ve které rozmíchejte bio sypký vývar , bobkový list a česnek ,přikryjte a duste hodinu.
  6. K masu přidejte houby , rajčatový protlak , podle chuti osolte, opepřete , dochuťte sójovou omáčkou a duste, až bude maso měkké .
  7. K měkkému masu přidejte nakrájený pórek a duste ještě 5 minut .
  8. Omáčku zahustěte kukuřičným škrobem rozmíchaném v malém množství vody.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    42,10 g
  • Sacharidy:

    285,80 g
    • Cukry:

      15,00 g
  • Tuky:

    199,18 g
  • Vláknina:

    56,00 g

Aktivita pro spálení:

160 kcal
20

minut jízdy na kole

15

minut běhu

47

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

červené víno

85 kcal / 100g
B0,2 g
S2 g
T0 g

sójová omáčka

53 kcal / 100g
B8 g
S4 g
T0 g

lesní ovoce

43 kcal / 100g
B0,8 g
S9 g
T0,7 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí na červeném víně

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba