Prostreno.cz

Treska na víně s rozinkami

Rychlá, zdravá a chutná příprava tresky na víně.

04.12.2011 lanvin
45min

15min příprava

30min vaření

553 kJ / 132 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na oleji s máslem nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, po 5 minutách přidejte na plátky nakrájený česnek.
  2. Přidejte rozinky, rajčatový protlak, bobkový list promíchejte, vložte osolené porce ryby, zalijte vínem, přikryjte a duste 25 minut. Před koncem dušení přidejte zelený pepř.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    41,73 g
  • Sacharidy:

    224,41 g
    • Cukry:

      69,80 g
  • Tuky:

    193,66 g
  • Vláknina:

    35,10 g

Aktivita pro spálení:

132 kcal
16

minut jízdy na kole

12

minut běhu

39

minut uklízení





Podobné recepty

Treska na zelenině

(17 hlasů)
60min
303 kJ

Plněná treska

(18 hlasů)
50min
653 kJ

Treska s pomerančovým máslem

(10 hlasů)
2h a 30min
893 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska na víně s rozinkami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba