Prostreno.cz

Italská fazolová polévka

Je to snadná polévka připravená z cannellini fazolí, slaniny, rozmarýnu a česneku. Tato polévka je rychlá, snadná a chutná skvěle .

28.09.2023 lanvin
55min

20min příprava

35min vaření

312 kJ / 74 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. V hrnci na oleji orestujte na kostičky nakrájenou anglickou slaninu .
  2. Slaninu vyndejte děrovanou lžíci na talíř s papírovou utěrkou .
  3. Do stejného hrnce nasypte nakrájenou cibuli a nechte ji zesklovatět.
  4. Přidejte česnek , rozmarýn a pomalu zalijte vývarem.
  5. Vývar přiveďte k varu a do vývaru nasypte polovinu scezených , propláchnutých fazolí a rozmačkejte je pomocí šťouchadla na brambory ( nebo nahrubo rozmixujte ponorným mixérem ) .
  6. Přidejte zbývající fazole a orestovanou slaninu . Přiveďte k varu a vařte 10 minut .
  7. Polévku podle chuti osolte a opepřete. Před podáváním můžete polévku posypat sýrem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    59,40 g
  • Sacharidy:

    115,60 g
    • Cukry:

      14,34 g
  • Tuky:

    140,73 g
  • Vláknina:

    28,00 g

Aktivita pro spálení:

74 kcal
9

minut jízdy na kole

7

minut běhu

22

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Brokolicová omeleta

50min
(23 hlasů)

Omeleta s našlehanou ricottou

25min
(21 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Italská fazolová polévka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba