Prostreno.cz

Celerové carpaccio

Celer je mimo přípravy polévek obvykle přehlížen. Když se opeče, získá masitou chuť a dá se snadno krájet . Tento recept lze udělat i s mrkví, pastinákem nebo žlutou řepou.

12.10.2023 lentilka
1h a 25min

25min příprava

60min vaření

2000 kJ / 478 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 180 ° C .
  2. Z alobalu vytvarujte „ misku „ na celer .
  3. Olej smíchejte s chilli vločkami , petrželkou , solí a libečkem.
  4. Celer oloupejte ,potřete ho připraveným olejem a položte do misky z alobalu. Celer zabalte tak , aby nahoře zůstal alobal otevřený .
  5. Celer dejte do předehřáté trouby a pečte doměkka , podle velikosti celeru 45 – 60 minut .
  6. Upečený celer nechte vychladnout.
  7. Všechny ingredience na přeliv k podávání prošlehejte v misce metličkou .
  8. Na kráječi , nebo ručně , nakrájejte celer na velmi tenké plátky .
  9. Plátky celeru podávejte pokapané přelivem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    31,79 g
  • Sacharidy:

    73,92 g
    • Cukry:

      10,00 g
  • Tuky:

    207,96 g
  • Vláknina:

    9,00 g

Aktivita pro spálení:

478 kcal
59

minut jízdy na kole

45

minut běhu

142

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

červená řepa

43 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,1 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

libeček

304,05 kcal / 100g
B20 g
S33,3 g
T4,7 g

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Celerové carpaccio

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba