Prostreno.cz

Domácí paštika

Není nad domácí paštiku.

06.11.2023 lanvin
3h a 15min

35min příprava

2h a 40min vaření

741 kJ / 177 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěná drůbeží játra a maso namelte.
  2. Cibuli nakrájejte nadrobno a nechte ji zesklovatět na másle.
  3. Vychladlou cibuli i s máslem přidejte masu, vmíchejte vejce , koňak , ochuťte solí, mletým novým kořením, muškátovým oříškem a nakonec přidejte vlašské ořechy.
  4. Paštikovou formu vyložte plátky anglické slaniny, naplňte ji masovou směsí ,sklepněte a přikryjte plátky slaniny .
  5. Formu přikryjte alobalem a pečte ve vodní lázni 2−3 hodiny, podle velikosti formy.
  6. Upečenou paštiku nechte vychladnout .
  7. Pokud nemáte formu na paštiku , použijte formu na chlebíček .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    129,30 g
  • Sacharidy:

    23,80 g
    • Cukry:

      9,94 g
  • Tuky:

    217,25 g
  • Vláknina:

    6,21 g

Aktivita pro spálení:

177 kcal
22

minut jízdy na kole

16

minut běhu

52

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

nové koření

265 kcal / 100g
B3 g
S52 g
T5 g

drůbeží játra

167 kcal / 100g
B25 g
S1 g
T4 g

vlašské ořechy

730 kcal / 100g
B14,6 g
S10,9 g
T69,7 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Domácí paštika

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba