Prostreno.cz

Celerové řízky

Řízek nemusí být pouze masový, vyzkoušejte řízky z celeru.

Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 817 kJ / 195 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny14g
sacharidy13g
tuky8g

Ingredience na

  • 4 plátky celeru
  • 4 plátky tvrdého sýra
  • 4 plátky šunky
  • 3 špetky soli
  • 2 ks vajec
  • 1 miska strouhanky
  • 50 ml oleje na smažení

Postup přípravy

  1. Plátky celeru uvařte v mírně osolené vodě (přibližně 8 minut).
  2. Do vychladlých plátku nařízněte „kapsu“, do které vložte plátek šunky a plátek sýra.
  3. Plátky obalte v rozšlehaných vejcích a ve strouhance.
  4. Zvolna opečte na oleji. Opečené plátky nechte okapat na papírovém ubrousku. Podávejte s bramborovou kaší.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Celerové řízky

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat