Prostreno.cz

Celerové hranolky

Hranolky nemusí být vždy jen z brambor. Zkuste zdravější variantu z celeru. Hodí se jako samostatný pokrm nebo jako příloha k masu.

Ohodnotit
(25 hlasů)
07.02.2011 lanvin
45min

15min příprava

30min vaření

1163 kJ / 277 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost


Ingredience na


Postup přípravy

  1. Celer oloupejte a nakrájejte na hranolky. Vhazujte do studené vody s citronovou šťávou.
  2. Troubu rozehřejte na 180°C. Hranolky osušte, dejte na plech s pečícím papírem a pokapejte olejem smíchaným se solí a prolisovaným česnekem.
  3. Pečte 30 minut. Před dopečením posypte zelenou petrželkou.

TIP:

Místo soli můžete použít i koření.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    10,79 g
  • Sacharidy:

    53,42 g
    • Cukry:

      4,00 g
  • Tuky:

    101,74 g
  • Vláknina:

    5,00 g

Aktivita pro spálení:

277 kcal
34

minut jízdy na kole

26

minut běhu

82

minut uklízení





Podobné recepty

Salát Coleslaw s celerem

(23 hlasů)
15min
1297 kJ

Celerový salát s rozinkami

(19 hlasů)
15min
422 kJ

Celerová polévka

(27 hlasů)
25min
487 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Celerové hranolky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba