Prostreno.cz

Celerová paštika

Recept na netradiční, ale výbornou paštiku.

Ohodnotit
(4 hlasů)
  • 2h a 10min

    25min příprava

    1h a 45min vaření

  • 613 kJ / 146 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy13g
tuky8g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Celer a oloupanou cibuli nastrouhejte na struhadle s velkými oky. Celer a cibuli dejte do hrnce, podlijte houbovým vývarem, přidejte sójovou omáčku a máslo. Vařte za občasného míchání, až se celer rozvaří.
  2. K vychladlému celeru přidejte prolisovaný česnek, křen, vejce a strouhanku. Podle chuti osolte, přidejte muškátový oříšek a pepř. Dobře promíchejte.
  3. Vzniklou hmotu dejte do malé, máslem vymazané formy.
  4. Pečte při 180°C asi 50-60 minut.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    59,79g
  • Sacharidy:

    237,58g
    • Cukry:

      27,80g
  • Tuky:

    132,39g
  • Vláknina:

    55,00g

Aktivita pro spálení: 146 kcal

18

minut jízdy na kole

13

minut běhu

43

minut uklízení



Podobné recepty

Paštika z tuňáka

(13 hlasů)
15min
564 kJ

Paštika z cukety

(14 hlasů)
1h a 20min
543 kJ

Vaječná paštika

(14 hlasů)
1h a 10min
696 kJ
Více receptů

Celkem 2 komentářů

moniika
05.04.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Celerová paštika

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat