Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Celerová paštika

lanvin
4hlasy
Hodnotit

2h a 10min

25min příprava

1h a 45min vaření

687 kJ

energetická hodnota na 100g

60 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:8g tuky16g sacharidy4g bílkoviny

Recept na netradiční, ale výbornou paštiku.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 700 g oloupaného celeru
  • 1 ks velké cibule
  • 130 g másla
  • 200 ml houbového vývaru
  • 1 lžíce sójové omáčky
  • 2 stroužky česneku
  • 3 ks vajec
  • 1 hrnek strouhanky
  • 1 lžička čerstvě mletého pepře
  • 3 špetky soli
  • 2 špetky strouhaného muškátového oříšku
  • 1 lžíce strouhaného křenu

Postup přípravy

  • Celer a oloupanou cibuli nastrouhejte na struhadle s velkými oky. Celer a cibuli dejte do hrnce, podlijte houbovým vývarem, přidejte sójovou omáčku a máslo. Vařte za občasného míchání, až se celer rozvaří.
  • K vychladlému celeru přidejte prolisovaný česnek, křen, vejce a strouhanku. Podle chuti osolte, přidejte muškátový oříšek a pepř. Dobře promíchejte.
  • Vzniklou hmotu dejte do malé, máslem vymazané formy.
  • Pečte při 180°C asi 50-60 minut.
Brokolicový salát s červenou cibulí

Brokolicový salát s červenou cibulí

1 hlas
40min 469kJ 90 Kč
Kuřecí prsa s kukuřicí

Kuřecí prsa s kukuřicí

1 hlas
1h a 20min 683kJ 190 Kč

Podobné recepty

Paštika z tuňáka

Paštika z tuňáka

13 hlasů
15min 478 kJ 99 Kč
Paštika z cukety

Paštika z cukety

14 hlasů
1h a 20min 520 kJ 85 Kč
Vaječná paštika

Vaječná paštika

14 hlasů
1h a 10min 749 kJ 85 Kč

Články nejen o vaření