Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Vepřové na pivu

lanvin
11hlasů
Hodnotit

1h a 5min

15min příprava

50min vaření

480 kJ

energetická hodnota na 100g

160 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:6g tuky5g sacharidy8g bílkoviny

Pivo dodá masu lahodnou chuť.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 800 g vepřové kotlety - nebo kýty
  • 800 ml světlého piva
  • 5 lžic nastrouhaného chleba
  • 1 lžička drceného kmínu
  • 1 špetka barevného pepře
  • 4 špetky soli
  • 3 lžíce nasekané zelené petrželky

Postup přípravy

  • Do pekáčku vložte maso vcelku, nenakrájené. Maso osolte, posypte drceným kmínem, pepřem a nastrouhaným chlebem, zalijte pivem, přikryjte a duste, dokud nebude maso měkké. Asi 15 minut před koncem dušení maso odkryjte.
  • Jako příloha se hodí šťouchané brambory.
Slaninové brambory

Slaninové brambory

1h a 30min 620kJ 105 Kč
Rozmarýnové kuličky

Rozmarýnové kuličky

1h a 15min 973kJ 180 Kč

Podobné recepty

Vepřové na hříbkách s těstovinami

Vepřové na hříbkách s těstovinami

17 hlasů
45min 254 kJ 116 Kč
Vepřové na citrónech

Vepřové na citrónech

13 hlasů
60min 597 kJ 98 Kč
Vepřové maso s pórkem

Vepřové maso s pórkem

12 hlasů
30min 664 kJ 120 Kč
Vepřové maso s houbami

Vepřové maso s houbami

13 hlasů
1h a 5min 766 kJ 140 Kč
Vepřové maso na červeném víně

Vepřové maso na červeném víně

20 hlasů
1h a 5min 920 kJ 180 Kč
Vepřové maso na pomerančích

Vepřové maso na pomerančích

9 hlasů
5h a 35min 690 kJ 300 Kč

Články nejen o vaření