Prostreno.cz

Vepřové na pivu

Pivo dodá masu lahodnou chuť.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 1h a 5min

    15min příprava

    50min vaření

  • 609 kJ / 145 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny12g
sacharidy4g
tuky7g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Do pekáčku vložte maso vcelku, nenakrájené. Maso osolte, posypte drceným kmínem, pepřem a nastrouhaným chlebem, zalijte pivem, přikryjte a duste, dokud nebude maso měkké. Asi 15 minut před koncem dušení maso odkryjte.
  2. Jako příloha se hodí šťouchané brambory.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    63,60g
  • Sacharidy:

    167,10g
    • Cukry:

      12,20g
  • Tuky:

    42,70g
  • Vláknina:

    37,00g

Aktivita pro spálení: 145 kcal

18

minut jízdy na kole

13

minut běhu

43

minut uklízení



Podobné recepty

Vepřové na hříbkách s těstovinami

(18 hlasů)
45min
274 kJ

Vepřové na citrónech

(13 hlasů)
60min
440 kJ

Vepřové maso s pórkem

(12 hlasů)
30min
583 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřové na pivu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat