Prostreno.cz

Jehněčí kotlety

Jehněčí kotletky na velikonoční stůl.

Ohodnotit
(6 hlasů)
  • 1h a 40min

    10min příprava

    1h a 30min vaření

  • 840 kJ / 200 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy2g
tuky18g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Ze všech surovin prošlehejte marinádu, do které maso naložte a dejte na pár hodin (až 24) do lednice. Během odležení kotletky nejméně 2x otočte a přelijte marinádou. V pekáčku nechte rozehřát máslo, vložte kotletky a přelijte marinádou.
  2. Pečte v troubě 1,5 hodiny při střední teplotě. V průběhu pečení pravidelně podlévejte marinádou.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Jehněčí kotlety

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat