Prostreno.cz

Znojemská s rýží

Recept na hovězí maso se znojemskou omáčkou.

09.04.2012 lanvin
1h a 5min

15min příprava

50min vaření

592 kJ / 141 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Cibuli oloupejte, nakrájejte najemno a osmahněte na oleji. Hovězí plátky mírně naklepejte, po stranách nařízněte, aby se nekroutily, a z obou stran hodně osolte a opepřete. Postupně je dávejte do hrnce a nechte maso zatáhnout. Mírně podlijte vodou, přidejte jednu lžíci hořčice, přiklopte a duste hodinu a půl doměkka.
  2. Poté přidejte polovinu okurek pokrájených na kolečka, kolečka párků a druhou lžíci hořčice. Čtvrt hodiny duste a poté vsypte nakrájená vařená vejce a zbývající okurky. Chvilku povařte a podávejte s rýží.

TIP:

Další skvělé recepty najdete v Magazínu Albert v kuchyni. Tištěnou verzi Albert magazínu hledejte supermartech a hypermarketech Albert.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    235,10 g
  • Sacharidy:

    48,20 g
    • Cukry:

      19,10 g
  • Tuky:

    164,12 g
  • Vláknina:

    13,40 g

Aktivita pro spálení:

823 kcal
102

minut jízdy na kole

78

minut běhu

245

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí na víně

(17 hlasů)
3h a 20min
624 kJ

Hovězí v křenové omáčce

(7 hlasů)
1h a 35min
692 kJ

Hovězí na pivu

(9 hlasů)
1h a 35min
809 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Znojemská s rýží

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba