Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Znojemská s rýží

lanvin
10hlasů
Hodnotit

1h a 5min

15min příprava

50min vaření

464 kJ

energetická hodnota na 100g

155 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:5g tuky3g sacharidy11g bílkoviny

Recept na hovězí maso se znojemskou omáčkou.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 600 g hovězích zadních plátků
  • 2 lžíce slunečnicového oleje
  • 1 ks cibule
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky čerstvě mletého pepře
  • 2 lžíce plnotučné hořčice
  • 6 ks sterilovaných okurek
  • 2 ks párků
  • 2 ks vajec - vařených natvrdo

Postup přípravy

  • Cibuli oloupejte, nakrájejte najemno a osmahněte na oleji. Hovězí plátky mírně naklepejte, po stranách nařízněte, aby se nekroutily, a z obou stran hodně osolte a opepřete. Postupně je dávejte do hrnce a nechte maso zatáhnout. Mírně podlijte vodou, přidejte jednu lžíci hořčice, přiklopte a duste hodinu a půl doměkka.
  • Poté přidejte polovinu okurek pokrájených na kolečka, kolečka párků a druhou lžíci hořčice. Čtvrt hodiny duste a poté vsypte nakrájená vařená vejce a zbývající okurky. Chvilku povařte a podávejte s rýží.
TIP:

Další skvělé recepty najdete v Magazínu Albert v kuchyni. Tištěnou verzi Albert magazínu hledejte supermartech a hypermarketech Albert.

Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

10 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

6 hlasů
15min 544kJ 70 Kč

Podobné recepty

Hovězí na víně

Hovězí na víně

16 hlasů
3h a 20min 414 kJ 236 Kč
Hovězí v křenové omáčce

Hovězí v křenové omáčce

7 hlasů
1h a 35min 533 kJ 200 Kč
Hovězí na pivu

Hovězí na pivu

9 hlasů
1h a 35min 571 kJ 168 Kč
Hovězí závitky s čedarem

Hovězí závitky s čedarem

9 hlasů
1h a 45min 698 kJ 190 Kč
Hovězí závitky s cibulí

Hovězí závitky s cibulí

6 hlasů
1h a 15min 635 kJ 180 Kč
Hovězí tokáň

Hovězí tokáň

11 hlasů
1h a 50min 597 kJ 140 Kč

Články nejen o vaření