Prostreno.cz

Hovězí na pivu

Recept na přípravu hovězího masa naloženého v pivní marinádě.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 1h a 35min

    20min příprava

    1h a 15min vaření

  • 577 kJ / 137 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny17g
sacharidy2g
tuky6g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Omyté maso nakrájejte na plátky. Všechny ingredience na marinádu důkladně promíchejte. Maso uložte do misky a zalijte marinádou. Nechte alespoň 3 hodiny v chladu.
  2. Pak maso na pánvi s rozehřátým olejem orestujte. Maso přeložte do pekáčku, posypte nakrájenou cibulí a zalijte marinádou. Přikryjte a pečte v troubě doměkka.

TIP:

Pivo je nápoj, který je sám o sobě zdravější než voda, jen v nadměrném množství může působit škodlivě. Pivo obsahuje mnoho vitaminů a při spotřebě 1 l piva denně si člověk pokryje zhruba 20 % denní potřeby vitaminu B2.





Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Hovězí na pivu

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat