Prostreno.cz

Vepřové medailonky Italia s pečenými brambory

Medailonky z vepřového masa po italsku.

Ohodnotit
(8 hlasů)
  • 1h a 10min

    25min příprava

    45min vaření

  • 427 kJ / 102 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy8g
tuky3g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Brambory oloupejte nebo jen omyjte, nakrájejte na kousky velikosti sousta a deset minut povařte ve vroucí osolené vodě. Sceďte, pořádně osušte a přendejte na plech vyložený pečicím papírem. Poté brambory osolte, opepřete, promíchejte s olivovým olejem a plátky česneku. Dejte na dvacet až pětadvacet minut péct při 200 °C.
  2. Několikrát promíchejte, aby byly brambory upečené ze všech stran. Pět minut před koncem brambory polijte citronovou šťávou a promíchejte. Mezitím opečte na pánvi medailonky, lehce potřené olejem. Podávejte společně, brambory zasypte petrželkou.

TIP:

Další skvělé recepty najdete v Magazínu Albert v kuchyni. Tištěnou verzi Albert magazínu hledejte supermartech a hypermarketech Albert.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    43,30g
  • Sacharidy:

    130,10g
    • Cukry:

      9,73g
  • Tuky:

    107,94g
  • Vláknina:

    31,00g

Aktivita pro spálení: 102 kcal

12

minut jízdy na kole

9

minut běhu

30

minut uklízení



Podobné recepty

Medailonky ve smetanové omáčce

(18 hlasů)
40min
563 kJ

Svíčkové medailonky s jahodami

(17 hlasů)
35min
465 kJ

Vepřové medailonky s pomerančem

(10 hlasů)
45min
838 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Vepřové medailonky Italia s pečenými brambory

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat