Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Seznam receptů dle: Dle surovin - vepřové maso

Vepřové maso ve smetanové omáčce

1 hlas
1h a 20min 780kJ 220 Kč

Vepřové maso ve smetanové omáčce s koprem.

Vepřová panenka v zelenině

3 hlasy
1h a 25min 613kJ 260 Kč

Snadné a dobré jídlo. Vepřová panenka pečená spolu se zeleninou je šťavnatá a skvěle chutná.

Vepřové nudličky na zeleném kari

1h a 25min 779kJ 180 Kč

Jemněji kořeněná variace na thajskou kuchyni se zelenou kari pastou a dalšími typickými přísadami: kokosovým mlékem, smetanou a pikantní rybí omáčkou.

Vepřové kýta s libečkem

1h a 20min 562kJ 130 Kč

Dušené vepřového maso s kokosovým mlékem a libečkem.

Polévka s bílým zelím

45min 286kJ 85 Kč

Zelí je základem, doplňkem i přílohou klasické české kuchyně. Vyzkoušejte zelnou polévku s mletým masem.

Zelné listy plněné mrkví

2h a 0min 552kJ 125 Kč

Zelné listy známe hlavně plněné mletým masem. Určitě vyzkoušejte tento recept, kde část masa nahradí mrkev.

Vepřové nudličky se zeleninou

30min 690kJ 230 Kč

Skvělá minutka z vepřové panenky se spoustou zeleniny, připravená během půl hodiny.

Vepřová kotleta se sušenými houbami

1 hlas
1h a 55min 776kJ 150 Kč

Dušené vepřové maso s houbami a fazolovými lusky.

Vepřové plátky s dušeným ananasem

1h a 45min 568kJ 180 Kč

Nebojte se spojit maso a ovoce. Kombinace chutí vás příjemně překvapí.

Polévka z mangoldu s masovými knedlíčky

1 hlas
1h a 15min 378kJ 160 Kč

Ačkoli v české kuchyni není mangold tolik rozšířený jako špenát, na zahrádkách i v bedýnkách trhovců si již vydobyl své místo. Ochutnejte mangold, zeleninu, kterou využijete všude tam, kde špenát.

Plněný pita chléb

Plněný pita chléb

1 hlas
50min 889kJ 90 Kč
Salát z nových brambor

Salát z nových brambor

2 hlasy
45min 250kJ 85 Kč