Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Seznam receptů dle: Dle surovin - vepřové maso

Vepřová játra na sádle s cibulkou

1 hlas
1h a 5min 817kJ 90 Kč

Zapomenutá klasika. Vepřová játra jsou na rozdíl od hovězích měkčí a jemnější. Za málo peněz z nich můžete vykouzlit spoustu jídel.

Vepřové ragú se žampiony

4 hlasy
1h a 15min 536kJ 260 Kč

Dušené plátky vepřového masa se žampióny a hustou omáčkou.

Vepřová pečeně na zelenině

2h a 35min 449kJ 180 Kč

Vepřová pečeně s kořenovou zeleninou. K pečeni se skvěle hodí bramborová kaše, nebo jen čerstvý chléb.

Kuličky z mletého telecího masa

1h a 15min 677kJ 180 Kč

Ostré masové kuličky s mexickou grilovací omáčkou.

Vepřová panenka plněná špenátem

4 hlasy
1h a 25min 501kJ 230 Kč

Čerstvý listový špenát chutná mnohem lépe než protlaky známé ze školních jídelen. Čerstvý špenát se skvěle hodí k plnění masa.

Vepřové maso na zázvoru

2h a 0min 963kJ 150 Kč

Pivo dodá masu už v marinádě skvělý nádech, během pečení šťávu mírně zkaramelizuje a dodá jí vyrovnanou chuť.

Sekaná pečená se zelím

2h a 15min 566kJ 160 Kč

Takto upravené mleté maso je chutné a šťavnaté.

Marinované vepřové nudličky

1h a 30min 479kJ 160 Kč

Marinované vepřové maso s červenou paprikou.

Vepřová plec na česneku

3 hlasy
2h a 20min 496kJ 160 Kč

Šťavnaté dušené vepřové maso s česnekem a jablky.

Vepřová kýta na černém pivu

1h a 20min 429kJ 140 Kč

Pivo dodá masu skvělou chuť.

Hruškový nákyp

Hruškový nákyp

790kJ 80 Kč