Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Hovězí svíčková se zeleným pepřem

lanvin
10hlasů
Hodnotit

1h a 10min

10min příprava

60min vaření

658 kJ

energetická hodnota na 100g

641 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:9g tuky3g sacharidy14g bílkoviny

Recept na sváteční oběd nebo večeři.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 1 kg hovězí svíčkové
  • 3 špetky mletého barevného pepře
  • 4 špetky soli
  • 4 lžíce másla
  • 1 sklenička nakládaného zeleného pepře - malá sklenice á 200g
  • 100 ml brandy
  • 150 ml smetany
  • 1-2 lžíce rajčatového protlaku
  • 1 lžička škrobové moučky

Postup přípravy

  • Maso na pánvi s máslem opečte dozlatova ze všech stran. Podlijte brandy a restujte ještě 3-5 minut. Opečené maso osolte, opepřete a zabalte do alobalu. Vložte do trouby vyhřáté na 200 °C na 40 minut. Záleží na kvalitě masa.
  • Na pánev po opékání masa přidejte smetanu, rajčatový protlak, škrobovou moučku, scezený nakládaný pepř a povařte za stálého míchání 10 minut. Podle potřeby osolte.
Kuřecí prsa s dušenými kopřivami

Kuřecí prsa s dušenými kopřivami

1h a 20min 515kJ 140 Kč
Chřest s vařenými vejci

Chřest s vařenými vejci

35min 741kJ 140 Kč

Podobné recepty

Hamburgery z hovězí svíčkové

Hamburgery z hovězí svíčkové

15 hlasů
50min 923 kJ 200 Kč
Steak v kávové krustě

Steak v kávové krustě

11 hlasů
20min 850 kJ 230 Kč
Plátky svíčkové s mangoldem

Plátky svíčkové s mangoldem

11 hlasů
60min 668 kJ 220 Kč

Články nejen o vaření