Prostreno.cz

Plátky svíčkové s mangoldem

Maso ze svíčkové s opomíjenou zeleninou – mangoldem.

30.03.2012 lanvin
60min

20min příprava

40min vaření

642 kJ / 153 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Omytý mangolg, očištěnou hlívu, malé plodnice nechte vcelku, oloupaný česnek a rajčata nakrájejte. Zeleninu, kromě česneku, rozložte do alobalové misky, osolte a opepřete.
  2. Na pánvi s rozpáleným olejem orestujte plátky masa z každé strany 2-3 minuty. Plátky masa položte na zeleninu, posypte česnekem, nastrouhaným zázvorem, přelijte kokosovým mlékem a přikryjte čtvercem z alobalu. Kraje důkladně uzavřete.
  3. Vložte do trouby vyhřáté na 180 °C a pečte 25-30 minut. Maso před podáváním osolte a opepřete.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    65,83 g
  • Sacharidy:

    158,00 g
    • Cukry:

      16,20 g
  • Tuky:

    143,01 g
  • Vláknina:

    53,00 g

Aktivita pro spálení:

153 kcal
19

minut jízdy na kole

14

minut běhu

45

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí roštěnky na cibuli

(25 hlasů)
60min
871 kJ

Hovězí dušené s paprikou

(12 hlasů)
2h a 45min
744 kJ

Hovězí s bambusovými výhonky

(17 hlasů)
35min
478 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Plátky svíčkové s mangoldem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba