Prostreno.cz

Plátky svíčkové s mangoldem

Maso ze svíčkové s opomíjenou zeleninou – mangoldem.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 60min

    20min příprava

    40min vaření

  • 679 kJ / 162 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy10g
tuky10g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Omytý mangolg, očištěnou hlívu, malé plodnice nechte vcelku, oloupaný česnek a rajčata nakrájejte. Zeleninu, kromě česneku, rozložte do alobalové misky, osolte a opepřete.
  2. Na pánvi s rozpáleným olejem orestujte plátky masa z každé strany 2-3 minuty. Plátky masa položte na zeleninu, posypte česnekem, nastrouhaným zázvorem, přelijte kokosovým mlékem a přikryjte čtvercem z alobalu. Kraje důkladně uzavřete.
  3. Vložte do trouby vyhřáté na 180 °C a pečte 25-30 minut. Maso před podáváním osolte a opepřete.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    65,93g
  • Sacharidy:

    174,81g
    • Cukry:

      9,20g
  • Tuky:

    135,91g
  • Vláknina:

    29,10g

Aktivita pro spálení: 162 kcal

20

minut jízdy na kole

15

minut běhu

48

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Plátky svíčkové s mangoldem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat