Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Hovězí s máslovou omáčkou

lanvin
5hlasů
Hodnotit

1h a 15min

15min příprava

60min vaření

703 kJ

energetická hodnota na 100g

345 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:13g tuky4g sacharidy5g bílkoviny

Hovězí plátky s jemnou omáčkou.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 plátky hovězího masa - každý 1 cm vysoký
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 100 g másla
  • 4 špetky soli
  • 2 lžíce hladké mouky
  • 200 ml bílého vína
  • 200 ml hovězího vývaru
  • 2 stroužky česneku
  • 1/2 ks citrónu - jemně nastrouhaná kůra
  • 2 lžíce nasekané zelené petrželky
  • 1 lžička barevného drceného pepře
  • 2 špetky soli

Postup přípravy

  • Na másle s olejem opečte osolené plátky masa 2-3 minut na každé straně. Přidejte bílé víno, hovězí vývar, nakrájený česnek, pepř, petrželku a citrónovou kůru, duste přikryté 50 minut.
  • Po 50 minutách vyjměte maso a zabalte ho do alobalové fólie.
  • Mouku rozmíchejte v malém množství studené vody a přidejte ji do omáčky z masa.
  • Podávejte s bramborovou kaší.
Švestkový koláč s mandlemi

Švestkový koláč s mandlemi

1 hlas
55min 801kJ 99 Kč
Smetanová krémová polévka s pórkem

Smetanová krémová polévka s pórkem

1 hlas
1h a 5min 362kJ 99 Kč

Podobné recepty

Hovězí s bambusovými výhonky

Hovězí s bambusovými výhonky

17 hlasů
35min 511 kJ 163 Kč
Hovězí se zeleninou

Hovězí se zeleninou

17 hlasů
1h a 25min 314 kJ 220 Kč
Hovězí s chřestem

Hovězí s chřestem

13 hlasů
35min 578 kJ 162 Kč
Marinovaný hovězí steak s ostrým cibulovo-brusinkovým dipem

Marinovaný hovězí steak s ostrým cibulovo-brusinkovým dipem

12 hlasů
40min 488 kJ 268 Kč
Dušené hovězí s artyčoky

Dušené hovězí s artyčoky

12 hlasů
1h a 10min 644 kJ 241 Kč
Hovězí s brusinkovým kompotem

Hovězí s brusinkovým kompotem

9 hlasů
1h a 40min 534 kJ 260 Kč

Články nejen o vaření