Hovězí guláš
Hovězí guláš s brambory v římském hrnci.
-
50min
20min příprava
30min vaření
-
329 kJ / 78 kcal
energetická hodnota na 100g
Nutriční informace na 100 gramů:
bílkoviny8g
sacharidy8g
tuky2g
Ingredience na
- 750 g
hovězího masa
- nakrájeného na kostky
- 700 g
brambor
- 600 g
cibule
- 3 stroužky
česneku
- 3 lžičky
sladké mleté papriky
- 1 lžička
kmínu
- 200 ml
hovězího vývaru
- 2 špetky
soli
- 5 snítek
čerstvého kopru
Postup přípravy
- Oloupanou cibuli nakrájejte na klínky, česnek jemně nasekejte, oloupané brambory nakrájejte na plátky.
- Všechny suroviny vložte do připraveného římského hrnce, přidejte papriku, sůl, kmín a promíchejte, podlijte vývarem, přikryjte a duste v troubě vyhřáté na 200 °C přibližně 90 minut.
- Podávejte posypané koprem.