Prostreno.cz

Hovězí s lilkem

Mleté hovězí maso se zeleninou.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 828 kJ / 198 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy4g
tuky15g

Ingredience na

  • 500 g mletého hovězího masa
  • 100 g nakrájených zelených fazolek
  • 120 g nakrájeného lilku
  • 4 stroužky jemně nasekaného česneku
  • 1 ks červené feferonky - bez semínek
  • 2 lžíce sójové omáčky
  • 2 lžíce sójového misa
  • 1 lžíce švestkových povidel
  • 10 lžic oleje

Postup přípravy

  1. Ve woku rozehřejte olej a za stálého míchání orestujte zelené fazolky, orestované přeložte na talíř. Ve woku osmažte lilek s 1 lžící sójové omáčky a 1 lžící miso. Přeložte na talíři k fazolkám. Nyní ve woku orestujte česnek a za stálého míchání orestujte maso se zbytkem miso a sójovou omáčkou.
  2. Před dokončením přidejte zeleninu, nakrájenou feferonku, povidla a za stálého míchání dále restujte. Podle chuti můžete osolit. Podávejte s rýží.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Hovězí s lilkem

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat