Hovězí s lilkem
Mleté hovězí maso se zeleninou.
-
40min
15min příprava
25min vaření
-
828 kJ / 198 kcal
energetická hodnota na 100g
Nutriční informace na 100 gramů:
bílkoviny10g
sacharidy4g
tuky15g
Ingredience na
- 500 g
mletého hovězího masa
- 100 g
nakrájených zelených fazolek
- 120 g
nakrájeného lilku
- 4 stroužky
jemně nasekaného česneku
- 1 ks
červené feferonky
- bez semínek
- 2 lžíce
sójové omáčky
- 2 lžíce
sójového misa
- 1 lžíce
švestkových povidel
- 10 lžic
oleje
Postup přípravy
- Ve woku rozehřejte olej a za stálého míchání orestujte zelené fazolky, orestované přeložte na talíř. Ve woku osmažte lilek s 1 lžící sójové omáčky a 1 lžící miso. Přeložte na talíři k fazolkám. Nyní ve woku orestujte česnek a za stálého míchání orestujte maso se zbytkem miso a sójovou omáčkou.
- Před dokončením přidejte zeleninu, nakrájenou feferonku, povidla a za stálého míchání dále restujte. Podle chuti můžete osolit. Podávejte s rýží.