Prostreno.cz

Vepřové medailonky s rebarborou

Vepřové medailonky s rebarborou.

Ohodnotit
(8 hlasů)
  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 647 kJ / 154 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny12g
sacharidy6g
tuky9g

Ingredience na

  • 4 ks vepřových medailonků - á 80 g
  • 250 g rebarbory
  • 50 g cukru
  • 30 g másla
  • 10 kuliček sterilovaného zeleného pepře
  • 4 lžíce oleje
  • 5 špetek soli
  • 4 lžíce jablečného octa
  • 3 lžičky nasekané pažitky

Postup přípravy

  1. V kastrůlku nechte rozpustit máslo, přidejte cukr, jablečný ocet, zelený pepř a povařte 5 minut. Přidejte očištěnou nakrájenou rebarboru, špetku soli a poduste 10 minut. Nakonec vmíchejte pažitku.
  2. Medailonky osolte na pánvi s olejem opečte doměkka. Přibližně 5 minut z každé strany.
  3. Medailonky podávejte s podušenou rebarborou a rýží.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    27,68g
  • Sacharidy:

    129,30g
    • Cukry:

      101,80g
  • Tuky:

    186,43g
  • Vláknina:

    3,00g

Aktivita pro spálení: 154 kcal

19

minut jízdy na kole

14

minut běhu

45

minut uklízení



Podobné recepty

Vepřové medailonky s pomerančem

(10 hlasů)
45min
838 kJ

Vepřové medailonky s žampiónovou omáčkou

(10 hlasů)
40min
460 kJ

Vepřové medailonky s hruškami

(11 hlasů)
45min
427 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Langoše

(1 hlasů)

Smažená vepřová játra

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Vepřové medailonky s rebarborou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat