Prostreno.cz

Králík na divoko

Typická italská příprava králíka.

Ohodnotit
(12 hlasů)
  • 1h a 30min

    15min příprava

    1h a 15min vaření

  • 458 kJ / 109 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy4g
tuky7g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. V kastrolu na rozehřátém oleji orestujte ze všech stran porce králíka. Maso osolte, opepřete, vyndejte z kastrolu a odložte stranou.
  2. Do stejného kastrolu přidejte nasekaný česnek a na mírném ohni restujte 2 minuty, česnek nesmí zhnědnout! Přidejte nakrájená rajčata, rajský protlak, rozmarýn, víno a zvolna vařte asi 5 minut.
  3. Přidejte porce králíka, přikryjte a na mírném ohni vařte asi jednu hodinu nebo dokud maso nezměkne.
  4. Před dokončením přidejte lístky bazalky.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Králík na divoko

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat