Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Hovězí s fazolemi

lanvin
8hlasů
Hodnotit

1h a 40min

20min příprava

1h a 20min vaření

534 kJ

energetická hodnota na 100g

211 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:3g tuky18g sacharidy7g bílkoviny

Základem jsou černé fazole, vařená rýže a smažené banány.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 600 g kvalitního hovězího masa - svíčková nebo roštěnec
  • 50 ml oleje
  • 300 ml vody
  • 2 ks nakrájené cibule
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky čerstvě namletého černého pepře
  • 1 ks najemno nakrájené červené papriky
  • 3 stroužky prolisovaného česneku
  • 400 g černých fazolí - uvařených a ochucených
  • 400 g uvařené rýže
  • 2 ks banánů na smažení

Postup přípravy

  • V hluboké pánvi orestujte na oleji ze všech stran hovězí maso (asi 4-5 minut z každé strany), osolte a opepřete. Do vroucí vody vložte osmahnuté maso a vařte zvolna cca 1 hodinu nebo až je maso zcela měkké. Uvařené maso dvěma vidličkami natrhejte na vlákna.
  • Zralé banány nakrájejte podélně, osmažte je na oleji a upečené nechte okapat na ubrousku.
  • Na pánvi s rozehřátým olejem orestujte papriku, cibuli a česnek. Přidejte natrhané maso, trochu vývaru a pomalu vařte - asi 15 minut.
  • Podávejte s vařenými černými fazolemi, vařenou rýží a smaženými banány.
Kokosová rýže s mangem

Kokosová rýže s mangem

3 hlasy
55min 543kJ 170 Kč
Ryba pečená na másle s česnekem

Ryba pečená na másle s česnekem

5 hlasů
30min 824kJ 140 Kč

Podobné recepty

Hovězí s chřestem

Hovězí s chřestem

12 hlasů
35min 578 kJ 162 Kč
Marinovaný hovězí steak s ostrým cibulovo-brusinkovým dipem

Marinovaný hovězí steak s ostrým cibulovo-brusinkovým dipem

12 hlasů
40min 488 kJ 268 Kč
Dušené hovězí s artyčoky

Dušené hovězí s artyčoky

12 hlasů
1h a 10min 644 kJ 241 Kč
Hovězí s brusinkovým kompotem

Hovězí s brusinkovým kompotem

9 hlasů
1h a 40min 534 kJ 260 Kč
Hovězí s hruškou

Hovězí s hruškou

9 hlasů
1h a 35min 395 kJ 300 Kč
Hovězí svíčková se zeleným pepřem

Hovězí svíčková se zeleným pepřem

10 hlasů
1h a 10min 658 kJ 641 Kč

Články nejen o vaření